Τρίτη 2 Απριλίου 2002

Ημιτελική φάση Πρωταθλήματος Σκάκι Αν.Μακεδονίας Θράκης 2002

- Τρείς σκακιστές και δύο σκακίστριες της Δράμας συνεχίζουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Σκάκι

- Με άριστα βαθμολογείται η διοργάνωση των αγώνων

Στο Γιαννίκειο Γυμνάσιο της Πετρούσας Δράμας διεξήχθει η ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Σκάκι Αν.Μακεδονίας Θράκης με την συμμετοχή 110 σκακιστών και σκακιστριών από τους αντίστοιχους νομούς της περιφέρειάς μας.

Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από τον Γαλαξία Δράμας, τον Δήμο Προσοτσάνης και το Γιαννίκειο Γυμνάσιο της Πετρούσας Δράμας και οι διοργανωτές βαθμολογήθηκαν με άριστα από όλους τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα δικαιώθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Γαλαξία που από καιρό υποστηρίζουν την αποκέντρωση στις σημαντικές σκακιστικές εκδηλώσεις.

Μαλιστα μετά το τέλος των αγώνων οι διοικούντες των οκτώ σκακιστικών συλλόγων που παρευρέθησαν αλλά και ο πρόεδρος της Ενωσης Αν.Μακεδονίας-Θράκης παραδέχτηκαν ότι κάποιες από τις επόμενες σκακιστικές εκδηλώσεις πρέπει να "αποκεντρωθούν".

Την μερίδα του λέοντος στις πρωτιές και στις προκρίσεις πήρε η πόλη της Καβάλας αλλά και η Δράμα πήρε τις προκρίσεις που υπολόγιζε ότι θα πάρει.

Ο Κώστας Σοϊλεμετζίδης ο Ιωσηφίδης Βαγγέλης και ο Πύρος Ανέστης από τα αγόρια και στα κορίτσια όπου η Γκουτιούδη Κική και η Γκουτιούδη Ειρήνη προκρίνονται για όγδοη συνεχή χρονιά στους τελικούς του αντίστοιχου Πρωταθλήματος!!! που θα διεξαχθεί φέτος στις 20 και 21 Απριλίου στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου