Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2002

Μαθητικό Πρωτάθλημα 2002 Νομού Δράμας

Διοργανώθηκε από την Επιτροπή Σχολικών αγώνων τον Μ.Α.Σ Γαλαξία Δράμας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Δράμας με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου το Μαθητικό Σκάκι Νομού Δράμας .

Οι συμμετοχές των μαθητών του Νομού μας έφτασαν τις 85 με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο συναγωνισμό αλλά και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων.

Παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 χρόνων έδωσαν μια όμορφη μάχη πάνω στην σκακιέρα αναγνωρίζοντας την αξία του νικητή αλλά και του ηττημένου δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στους χώρους του 6ου Γυμνασίου Δράμας

Το πρωτάθλημα ήταν 5 γύρων και οι τρείς πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης προκρίνονται στην ημιτελική φάση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Γιαννίκειο Γυμνάσιο της Πετρούσας Δράμας.

Στην τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Απριλίου θα προκριθούν 25 μαθητές και 8 μαθήτριες της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας - Θράκης.

Κάποιοι μαθητές πάντως της πόλης μας έδειξαν ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες και η Δράμα μπορεί να ελπίζει σε υψηλές διακρίσεις στον θεσμό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου