Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2006

Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα 2006 Νομού Δράμας

- Άψογη διοργάνωση

- Μεγάλη συμμετοχή μαθητών – μαθητριών

Διοργανώθηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά και φέτος από την Επιτροπή Σχολικών Αγώνων του γραφείου Φυσικής Αγωγής και τον Μ.Α.Σ Γαλαξία Δράμας με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νομού Δράμας για το 2006.

Μεγάλη η συμμετοχή των μαθητών- μαθητριών του Νομού μας που φέτος έφτασαν τις 140 (εκατόν σαράντα) με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο συναγωνισμό αλλά και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων. Οι φετινοί αγώνες έδειξαν ότι οι μαθητές και μαθήτριες του νομού μας αγαπούν το σκάκι αλλά και οι διοργανωτές έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να τους ανταμείψουν.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στους χώρους του 4ου Γυμνασίου Δράμας και παρά την μεγάλη συμμετοχή όλα κύλισαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτό βέβαια εκτός από τις φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών συνέβαλλε και η προσωπική συμπαράσταση και βοήθεια του διευθυντή του 4ου Γυμνασίου κ. Κύζα Ζαχαρία.

Το πρωτάθλημα ήταν 5 γύρων και οι τρεις πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης προκρίνονται στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είναι οι αγώνες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου