Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2001

Μαθητικό Πρωτάθλημα Δράμας 2001

Την Κυριακή 11 Μαρτίου διεξήχθη το μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι στους χώρους του 6ου Γυμνασίου Δράμας .

Οι αγώνες αυτοί που διοργανώθηκαν από τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο του Γαλαξία Δράμας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία και οι διοργανωτές απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στους αγώνες συμμετείχαν 109 (εκατόν εννέα) μαθητές που μαζί με τους γονείς και συνοδούς των παιδιών δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια των αγώνων.

Πρίν από την έναρξη των αγώνων έγινε μια όμορφη εκδήλωση βράβευσης δύο Δραμινών σκακιστών από τους δύο Σκακιστικούς Συλλόγους της Δράμας.

Του Μουταφτσή Βαγγέλη του Σ.Φ.Γ.Τ. Δράμας για την προσφορά του στο Σκάκι της Δράμας πάνω από 25 συνεχή χρόνια η οποία συνεχίζεται ανελλιπώς και

της 14χρονης σκακίστριας του Γαλαξία Δράμας της Γκουτιούδη Κικής για την αγωνιστική της προσφορά τα τελευταία χρόνια . Οι σημαντικότερες επιτυχίες της Κικής είναι οι εξής:

Εξι χρονιές Πρωταθλήτρια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στις κατηγορίες της. Δύο φορές πρώτη στα κορίτσια σε Πανελλήνιους Μαθητικούς αγώνες το 1995 και το 2000. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις παγκορασίδες το 1999 και δύο συμμετοχές στο Νεανικά Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με τα χρώματα της Ελληνικής Ομάδος το 1999 και το 2000. Από τις αρχές του 2001 η Κική μεταγράφηκε στην ομάδα του Σ.Ο.Καβάλας η οποία αποτελείται από επαγγελματίες σκακιστές και είναι από τις ισχυρότερες Ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου