Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια στη Σταυρούλα Τσολακίδου

 
 

Στο διάλειμμα των αγώνων της Ξάνθης είχα την ευκαιρία να μεταφέρω και από κοντά τα συγχαρητήρια μου στην δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Σκάκι (2013 και 2015) στις νεανικές κατηγορίες την Τσολακίδου Σταυρούλα. Και φυσικά ενδιάμεσα το αργυρό μετάλλιο επίσης στο Παγκόσμιο του 2014. 
Με την ευκαιρία θυμηθήκαμε την πρώτη φορά που την γνώρισα το 2008 σε ηλικία μόλις 7 χρονών σαν διαιτητής σε κάποιο νεανικό τουρνουά και θυμάμαι που παρακολουθούσα με ενδιαφέρον τις παρτίδες της μικρής ξανθής πιτσιρίκας μαθαίνοντας περισσότερα γι αυτήν στη συνέχεια . 
Από τότε παρακολουθώ με προσοχή την εκπληκτική εξέλιξη της Σταυρούλας και για έναν ακόμη λόγο. Η Σταυρούλα έπαιζε και παίζει ακόμη στον σύλλογό της τον ΣΟ Καβάλας στην ίδια σκακιέρα που αγωνίστηκε η κόρη μου η Κική για πέντε χρόνια (2000-2005) στον ίδιο σύλλογο.
Θυμάμαι την Σταυρούλα να συμμετέχει μαζί με τον αείμνηστο πατέρα της σε τουρνουά που διοργάνωνε το 2011 ο Γαλαξίας στη Δράμα και σε ηλικία 10 χρονών τότε διεκδικούσε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος μεταξύ των καλύτερων Δραμινών σκακιστών.
Σταυρούλα και πάλι συγχαρητήρια και να θυμάσαι ότι εδώ στο Γαλαξία Δράμας είχες και έχεις πάντα φίλους και φίλες που θα παρακολουθούν την πορεία σου και θα χαίρονται για τις μεγάλες διακρίσεις σου που μάλλον θα συνεχίσεις για πολλά χρόνια να μας χαρίζεις ….
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στην σκακιέρα αλλά και στην ζωή σου ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου