Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008

Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα 2008 Νομού Δράμας

112 συμμετοχές και άψογη διοργάνωση για 15η χρονιά !!

Διοργανώθηκε για 15η συνεχή χρονιά και φέτος από την Επιτροπή Σχολικών Αγώνων του γραφείου Φυσικής Αγωγής και τον Μ.Α.Σ Γαλαξία Δράμας, με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νομού Δράμας για το 2008.

Οι συμμετοχές φέτος ήταν 112 και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση ήταν άψογη. Και οι φετινοί αγώνες έδειξαν ότι οι μαθητές και μαθήτριες του νομού μας αγαπούν το σκάκι αλλά και οι διοργανωτές έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να τους ανταμείψουν.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στους χώρους του 3ου Γυμνασίου Δράμας στην Νέα Αμισό και παρά την μεγάλη συμμετοχή όλα κύλησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτό βέβαια εκτός από τους διοργανωτές συνέβαλλε και η φιλοξενία των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου και κυρίως του διευθυντή κ. Γιάννη Παπαγεωργίου οι οποίοι βοήθησαν να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Το πρωτάθλημα ήταν 5 γύρων και 50 άτομα συνολικά από όλες τις τάξεις προκρίνονται στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είναι οι αγώνες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Κρηνίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου